fbpx
Upcoming MatchDjurgården Basket – Umeå BSKT/2019-12-10/Brännkyrkahallen
Upcoming MatchDjurgården Basket – Umeå BSKT/2019-12-10/Brännkyrkahallen

Lazar Radosavljevic förlänger med Djurgården!

Djurgården Basket förlänger med forwarden Lazar Radosavljevic som började fjolårssäsongen på bästa sätt genom att sänka en 3-poängare på slutsignalen som tog laget till förlängning i det första derbyt mot AIK. Det blev därefter vinst i matchen och även starten på ”a perfect season ” 24-0. Den 202 cm långa forwarden, född och basketfostrad i Serbien, var en av grundbultarna i laget och kan förutom att göra poäng själv även skapa lägen för sina medspelare. Under den senaste säsongen i Superettan snittade 28-åringen 18 poäng, 5 assists och 5 returer.

Lazar Radosavljevic:
”Förra säsongen var fenomenal och jag vill vara med på resan som vi påbörjat. Med en fantastisk organisation, coacher, ledning och supportrar i ryggen så är jag övertygad om att vi blir framgångsrika i SBL också, det vill jag inte missa! Lets go DIF”

Charles Barton, Head Coach:
”Vårt lagbygge fortsätter. Vi har idag signat Lazar Radosavljevic, en av våra bästa spelare från förra säsongen. Lazars breda kompetens och erfarenhet kommer vara oerhört viktigt för vårt lag i SBL, men det absolut viktigaste är hans engagemang för detta projekt”

Foto Josefine Tolleman

Djurgårdens Basket Blog

Läs dom senaste nyheterna från våra lag allt ifrån herrlaget, damlaget och akademin!

Forza DIF! – Alltid Oavsett

Senaste nyheterna

Matchreferat 6/12 Luleå BC – Djurgården
2019-12-07
Ny match i Luleå
2019-12-06
Friday Basketball x 3
Djurgården lanserar Basketball, Burgers & Beer
2019-12-05

Senaste intervjun